Sådan handler du

 

1 - Find varen

Find varerne ved at gå ind under de forskellige varekategorier i menuen. Hvis du ønsker at finde en bestemt vare, kan du indtaste et passende søgeord i søgefeltet, som du finder øverst til venstre i "Butikken".

Når du har fundet den ønskede vare, indtaster du det ønskede antal og klikker på "Læg i kurven". Du kan se dine indkøb ved at klikke "Se kurven". Portoen, der står angivet i kurven, er portoen ved forsendelse inden for Danmarks grænser. Vi sender også til udlandet, men her er det nødvendigt, at du først sender en e-mail til os, så vi kan udregne portoen.

I "Kurven" har du også mulighed for at tilføje eller fjerne varer.

Alle priser er inklusive moms.

2 - Gå til kassen

Når du er færdig med dine indkøb, skal du gå "Til kassen".

På adressesiden skal du blot indtaste din e-mailadresse samt dit kodeord, hvis du er "Allerede kunde". Hvis du har glemt dit kodeord kan du bestille et nyt. Du vil så modtage et kodeord, der består af de første 8 cifre af dit indtastede telefonnummer. Har du ikke har handlet hos os tidligere, skal du udfylde alle felterne under "Ny kunde". Fortsæt til "Leveringsoplysninger".

Hvis pakken skal sendes til faktureringsadressen, skal du blot klikke på linket "Udfyld automatisk mine adresseoplysninger". Hvis ikke, kan du indtaste en anden leveringsadresse. Vær opmærksom på at skrive evt. firmanavn, hvis pakken skal leveres på dit arbejde. Ellers risikerer du at Post Danmark returnerer pakken til os.

Husk at klikke i feltet "Jeg accepterer salgs- og leveringsbetingelserne".

Klik på "Fortsæt til betaling".  

 

3 - Vælg betalingsform

På "betalingssiden" betaler du med Dankort.
Klik til sidst på "Gennemfør bestilling"

  

4 - Ordrebekræftigelse

Når din bestilling er gennemført, vil du modtage en ordrebekræftelse på skærmen, og efterfølgende sender vi en ordrebekræftelse til dig pr. e-mail. Ligeledes vil du modtage en leveringsbekræftelse pr. e-mail, når vi afsender din ordre. Det er derfor meget vigtigt at du er oprettet med korrekt e-mailadresse. Det på ordrebekræftelsen anførte referencenummer skal bruges ved alle henvendelser vedr. ordren.


Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Kasse

Nyhedsbrev

Betal med kreditkort